Közlemény!

Tisztelt Hozzátartozók!

A veszélyhelyzet a Kormány döntése értelmében 2020. június 18.-ával megszűnt, a járványügyi készültség továbbra is fenn áll. Az Idősek Otthonaiban élők egészségvédelme érdekében a korlátozó intézkedések szigorítása indokolt és szükséges.

A Dr. Szarka Ödön EESZI Szociális Ápoló Otthon és Gondviselés Házában (6640 Csongrád, Vasút u.92,) a látogatás az alábbi feltételek szigorú betartása mellett lehetséges:
– Látogatás minden nap 13:00-17:00 között, max.15 perc időtartamban és előzetes bejelentkezés alapján valósítható meg.
– Az intézményben egyszerre csak egy fő, (vagy család) látogató tartózkodhat. A látogatási időtartam alatt összesen 4 fő!
– Kizárólag csak a saját hozzátartozó látogatható.
– Akinek az egészségi állapota lehetővé teszi, és az időjárás is kedvező, javasoljuk az udvaron, a szabadlevegőn történő látogatást.
– A 1,5 méter távolság betartása mindenkire nézve kötelező
– Az intézménybe csak egészséges látogató jöhet be! A beléptetés alkalmával erről nyilatkomi kell. Fertőző betegség jeleit mutató személy nem látogathat ellátottat, és nem léphet a lakótérbe.
– A látogatás alkalmával kötelező a kihelyezett kézfertőtlenítő, a cipővédő, valamint a szájmaszk használata. Azon látogató, aki nem rendelkezik szájmaszkkal, részére az intézmény biztosítja azt!
– Látogatás alkalmával kérjük az adott intézmény főbejáratát használják! A két intézmény között az átjárás szigorúan tilos!
– A látogatók csomagot (tartós élelmiszer) hozhatnak hozzátartozóik részére, amelyet kérünk a szolgálatban levő munkatársaknak átadni a szükséges fertőtlenítés elvégzése érdekében, A csomagokat három napos karanténba helyezzük.

Csongád, 2020. szeptember 01.

Együttműködésüket köszönöm!

Tóth Irén
intézményvezető

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük