Szakellátás

Csongrád városban a lakosság szakellátását a Rendelőintézetben (Gyöngyvirág u. 5. ) és a Reumatológiai Járóbeteg Szakellátáson (Dob u. 3-5.) és (Síp u. 3.) végzik.

Szakrendelések

Az intézményben 25 az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) által finanszírozott járóbeteg szakrendelés működik, terület ellátási kötelezettséggel.

Ellátási terület: Csongrád, Csanytelek, Felgyő és Tömörkény lakossága.

A kötelező egészségbiztosítás terhére a magyar biztosítással (érvényes TAJ számmal) rendelkező betegek a jogszabályban meghatározott rendeléseket háziorvosi beutalóval vehetik igénybe.

BEUTALÓ NÉLKÜL IGÉNYBE VEHETŐ SZAKRENDELÉSEK:

  » Bőrgyógyászat
» Nőgyógyászat
» Urológia
» Pszichiátria és addiktológia
» Fül-, orr-, gégészet
» Szemészet
» Sebészet

BEUTALÓVAL IGÉNYBE VEHETŐ SZAKRENDELÉSEK:

» Belgyógyászat
» Belgyógyász, Diabetológus, Endokrinológus
» Kardiológia
» Ideggyógyászat
» Ortopédia
» Reumatológia
» Tüdőgyógyászat
» Audiológia
» Röntgen és ultrahang
» Labor
» Fizioterápia, gyógytorna
» Mozgásrehabilitáció

A szakrendeléseken előjegyzési rendszert működtetünk, ezért a tervezhető ellátásokra előzetes időpont egyeztetés szükséges. Ezzel szeretnénk a szolgáltatást a betegek számára is tervezhetővé tenni, a várakozási időt lerövidíteni.

IDŐPONT EGYEZTETÉS:
Hétfőtől-péntekig: 7:00 – 17:00-ig
Telefonon: 63/570-800, VAGY személyesen a recepción.

Néhány szakrendelésen figyelembe véve az intimitást, ill. a panaszok specialitását a rendelés asszisztense ad időpontot, ugyanígy a visszarendelt betegeknek is.

Az egészségügyi szolgáltatás különleges jellegéből (sürgős ellátás, hosszabb kivizsgálás) adódóan azonban előfordulhat, hogy nem minden esetben lehet betartani az előre megadott időpontokat, ezért kérjük szíves türelmüket és megértésüket.

Az OEP által finanszírozott szakellátások igénybe vételének feltételei:

Az ellátás megkezdése előtt igazolni kell a biztosítotti jogviszonyt – magyar biztosítottaknak az érvényes TAJ kártya bemutatása, személyigazolvány, lakcímkártya.

Európai Uniós állampolgárok, vagy Uniós országban biztosított betegek az orvosilag szükséges ellátásokat – melynek megítélése az ellátó szakorvos kompetenciája – a magyar biztosítottal azonos feltételekkel vehetik igénybe, érvényes EU kártya (EUCARD) bemutatása esetén.
Uniós állampolgár tervezhető ellátásra érvényes nyomtatvány (a külföldi biztosító által kiállított E112, vagy S2) bemutatásával jogosult a fenti feltételekkel.

Biztosítási jogviszony igazolásának hiánya esetén az ellátás térítésköteles.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

Mint minden weboldal, a csongradrendelo.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.

Értem